marți, 18 octombrie 2011

Johnny Depp si-a dat foc la fata in copilarie

Johnny Depp a trecut printr-o experienta ce-l putea marca pe viata. Actorul si-a dat foc la fata si par in copilarie, dar a fost salvat la timp de un prieten.

In varsta de 48 de ani, Johnny Depp spune ca fost un copil nazbatios. El isi aminteste ca, intr-o zi, a luat o gura de benzina si a suflat-o spre o torta aprinsa. Proasta inspiratie, intrucat flama i-a cuprins parul si fata.

"Este o senzatie bizara cand iti ia capul foc. Prima reactie este panica. Apoi, cand iti dai seama ca focul nu se stinge, incepi sa fugi. Asta este cel mai rau lucru pe care il poti face", a declarat Johnny Depp .

El a fost salvat la timp de un prieten, care a reusit sa-i stinga focul de pe fata inainte sa-i arda pielea, scrie Showbizspy.com.

Paradoxal, Johnny Depp a repetat experienta din copilarie. De aceasta data a facut-o in siguranta, pentru rolul din filmul "The Rum Diary".

In film, Johnny Depp interpreteaza rolul jurnalistului Paul Kemp. Intr-una dintre scene actorul isi toarna alcool in gura si ii da foc.

"The Rum Diary" este o ecranizare a romanului cu acelasi titlu al autorului Hunter S. Thompson. Pelicula va fi lansata in Romania pe 25 noiembrie 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu