miercuri, 28 iulie 2010

Anda Adam are probleme cu silicoanele

Ca mai toate vedetele din peisajul autohton, Anda Adam vrea să arate cât mai bine şi să se menţină în formă. Gurile rele spun că artista se hrăneşte doar cu salate şi a devenit obsedată de sală.

Pentru a se simţi bine în pielea ei, cântăreaţa a considerat că este necesară şi o ajustare a bustului. Din păcate, efectul nu a fost cel scontat, deoarece din cauza efortului excesiv implanturile cu silicon sunt asimetrice, iar apariţiile în pictoriale au devenit o problemă pentru iubita lui Victor Slav.

duminică, 25 iulie 2010

Nicolas Cage va filma la Castelul Bran

Postul muzical american MTV i-a luat, ieri, un interviu actorului Nicolas Cage, care a dezvăluit planurile sale până la finalul acestui an. Starul a afirmat că din toamnă va veni în România pentru filmările din noul rol al “demonului pe două roţi”, motociclistul Johnny Blaze, din filmul de succes “Ghost Rider”.În filmul “Ghost Rider” (“Demon pe două roţi”), Cage întruchipează un motociclist cascador care noaptea se transformă într-un demon, forţat să-i facă pe plac diavolului.

Deşi abia şi-a lansat pelicula “Ucenicul vrăjitor”, Nicolas Cage nu are de gând să ia o pauză, ci munceşte alături de o echipă de la Hollywood pentru a pune la punct scenariul şi a demara filmările la continuarea peliculei de succes “Ghost Rider” (“Demon pe două roţi”), din 2007. Actorul american a dezvăluit, astfel, că deja şi-a ales o locaţie unde să se desfăşoare acţiunea, şi anume “la castelul lui Dracula”, de la Bran, în România, unde va ajunge peste două luni. “În următoarele zile mă voi întâlni cu producătorii. Sunt entuziasmat, pentru că personajul meu, Johnny Blaze, va ajunge pe tărâmul lui Dracula. Nu ştiu însă dacă va avea şi o confruntare cu el sau cu vreun alt vampir sângeros. Mai vedem”, a mai spus starul american pentru MTV.