sâmbătă, 29 octombrie 2011

Bono nu e sigur de viitorul formatiei U2

Bono, liderul legendarei trupe irlandeze U2, a dat de inteles ca grupul s-ar putea destrama anul viitor, dupa o cariera muzicala de 35 de ani, potrivit Agerpres.

"Este destul de probabil sa fim ascultati anul viitor, dar tot atat de posibil este sa nu fim", a declarat Bono intr-un interviu pentru revista "Rolling Stone".

Solistul si-a exprimat si intentia de a se dedica mai mult familiei sale pe viitor: "Vreau sa fiu cu copiii mei si cu sotia mea si sa dispar cu iPod-ul meu, unele carti si o chitara acustica".

Bono a mai spus ca declaratiile sale nu au fost bine primite de ceilalti membri ai formatiei, Larry Mullen, The Edge si Adam Clayton, care i-au cerut sa taca.

Grupul sarbatoreste anul acesta 20 de ani de la lansarea albumului "Achtung Baby" (1991).

Britney Spears, marioneta propriilor sai parinti

Dupa caderea nervoasa pe care a suferit-o in urma cu trei ani, parintii cantaretei au obtinut in instanta dreptul de a-i controla complet viata.

Potrivit dailymail.co.uk., fie ca este vorba despre decizii si actiuni din viata ei profesionala, fie ca vorbim despre viata ei intima, toate miscarile lui Britney sunt gestionate de catre parintii ei. Acestia au obtinut inclusiv dreptul de a pastra in propriile lor conturi toate castigurile starletei. Chiar si iubitul ei de acum, managerul Jason Trawick, i-a fost ales si aprobat de catre parinti. Ea nu se poate indragosti de oricine, nu are dreptul sa-si aleaga barbatul cu care sa mearga in fata altarului, nu poate nici macar sa socializeze cu oricine (tatal ei decide cand si cu cine are voie).

Interdictiile prevazute in decizia judecatoareasca obtinuta in instanta, asa numita "conservatorship", e aceeasi care se da in cazul persoanelor in varsta, care sufera de dementa sau care au suferit un traumatism la creier.
Daca, initial, aceasta decizie a fost temporara, parintii cantaretei au convins un judecator sa o prelungeasca pe termen nedeterminat. In 2008, Britney o luase complet razna, problemele legate de droguri si alcool au aruncat-o intr-un hau din care cu greu mai poate iesi. Astazi, ea este capabila sa sustina concerte, sa castige sume uriase de bani, dar, potrivit declaratiilor propriilor ei parinti, este "incapabila mental" sa se prezinte in fata unui judecator si sa vorbeasca despre ea.

Numai anul trecut Brit a castigat din vanzarile ultimului ei album, care a urcat direct in pozitiile fruntase in topurile Billboard din America, 30 de milioane de dolari, bani care se duc direct in conturile parintilor ei. Starul beneficiaza doar de o alocatie lunara, pentru orice cheltuiala suplimentara, Britney avand nevoie de permisiunea acestora.

Chiar daca parintii vedetei pop sustin ca fiica lor este bine, la concertele din Marea Britanie, Brit pare fara vlaga, face playback mai des decat canta live, nu mai danseaza cu aceeasi bucurie si energie. "E ca un animal rar, expus in cusca multimilor sa-l vada", scrie dailymail.co.uk. O masina de facut bani pentru parintii ei!

Sandra Bullock, cină romantică cu Keanu Reaves

După ce a fost surprinsă de vreo câteva ori în preajmă lui Ryan Reynolds, iată că acum câștigătoarea premiului Oscar a fost zărită luând o cină romantică, alături de Keanu Reeves.

Cei doi au mâncat la un restaurant din Beverly Hills, în cursul serii de joi, însă au plecat separați că să îi evite pe paparazzi. Actorii au rămas amici de când au filmat împreună la „Speed", în 1994, și „The Lake House", 2006.

joi, 27 octombrie 2011

Jason Alexander din ,,Seinfeld'' - consilier al preşedintelui Israelului

Actorul a avut o întâlnire cu preşedintele israelian, Shimon Peres, pentru a discuta modalităţile prin care discuţiile despre pace între naţiunea sa şi palestinieni pot avansa.

"Ai putea să ne dai un sfat?", l-a întrebat preşedintele israelian pe George din "Seinfeld". Reacţia actorului a fost în primă fază una de uluire, iar apoi a izbucnit în râs, pentru că un sfat pentru situaţia politică atât de complexă dintre israelieni şi palestinieni este foarte de greu de dat.

Jason Alexander a fost invitat în casa liderului israelian, la Ierusalim, ca reprezentant al organizaţiei "One Voice", care militează pentru impulsionarea procesului de pace din Orientul Mijlociu.

"Cel mai bun sfat este să nu renunţaţi", a fost până la urmă îndemnul dat de vedeta din "Seinfeld", care a mai spus că, deşi a fost şi multă dezamăgire, "există oameni minunaţi care lucrează în interiorul celor două comunităţi, iar dorinţa organizaţiei One Point  este de a se face auzită vocea celor care se află de o parte şi de alta a acestei probleme şi de a-i angaja în procesul de pace".

miercuri, 26 octombrie 2011

Bruce Willis va deveni tată pentru a patra oară


Bruce Willis şi cea de-a doua soţie a sa, Emma Heming, au anunţat că fericitul eveniment urmează să aibă loc "în prima parte a anului 2012".
Din căsătoria anterioară, cu actriţa Demi Moore, el mai are trei fete, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani.
Starul din "Greu de ucis" s-a căsătorit cu Emma în primăvara lui 2009, iar acesta va fi primul copil al cuplului.
La câteva săptămâni după ce şi-au unit destinele, Willis declara pentru ,,US Weekly'' că nu este sigur dacă este pregătit să devină tată din nou prea curând.
"S-a sugerat că ne vom apuca imediat de treabă, dar nu ne grăbim", glumea atunci actorul.

Fiica lui Eddie Murphy, vedeta unui pictorial super sexy


La mai puţin de un an de când şi-a serbat majoratul, Bria Murphy a realizat un pictorial incendiar pentru revista „Maxim“.
Bria L. Murphy, fiica lui Eddie Murphy şi a primei sale soţii, Nicole Mitchell Murphy, care va împlini 22 de ani pe 18 noiembrie, este mândră de cariera ei de fotomodel şi tocmai a bifat o apariţie sexy într-una dintre cele mai bine cotate reviste pentru bărbaţi de peste Ocean.
Cu siguranţă, bărbaţii vor savura fotografiile îndrăzneţe realizate de ea, dar nu ştim încă ce reacţie va avea celebrul ei tată la vederea lor!

marți, 25 octombrie 2011

Adelina Pestritu a vrut sa se sinucida dupa ce a pierdut o sarcina cu fostul ei iubit

Divortul de Liviu Varciu si vestea ca are o sarcina extrauterina au doborat-o pe Adelina Pestritu, lucru pe care abia acum a avut puterea sa-l recunoasca apropiatilor. Ea si-a ascuns depresia fata de cei din jur, dar in mintea brunetei incoltise ideea suicidului. A reusit sa scape doar cu ajutor specializat din partea psihologului. In ciuda separarii, Adelina si-ar fi dorit sa pastreze copilul fostului sot.

Adelina a primit anul trecut cea mai grea lovitura din partea destinului cand a aflat ca este nevoita sa faca avort din cauza unei sarcini extrauterine, care i-ar fi putut pune viata in pericol. Desi vestea ca este insarcinata a venit exact in momentul in care ea si Liviu Varciu au decis sa divorteze, vedeta si-ar fi dorit sa pastreze copilul, iar in urma acestui eveniment a suferit o depresie puternica. "Au fost perioade in care nu a mancat, nu a dormit si a plans foarte mult. Atunci s-a ales si cu niste probleme cu stomacul. Nici noi, prietenele ei cele mai bune, nu am stiut ca este atat de afectata, nici macar mamei sale nu i-a spus. Adelina a fost foarte afectata din punct de vedere psihic si a avut chiar intentia sa se sinucida, simtea ca viata ei nu mai are niciun sens. Cand si-a dat seama ca pierde controlul situatiei, a preferat sa mearga la psiholog si nu a cerut pareri in stanga si-n dreapta. A fost o alegere corecta, pentru ca, dupa cateva luni de tratament, si-a revenit", a declarat pentru CANCAN una dintre cele mai bune prietene ale Adelinei. Vedeta nu a facut niciodata un secret din faptul ca regretul sau cel mai mare este acela ca nu are inca un copil pana la 24 de ani. In ciuda disensiunilor cu fostul ei sot, bruneta si-ar fi dorit sa pastreze copilul, chiar daca acesta nu ar fi avut un tata cu norma intreaga.

luni, 24 octombrie 2011

Cristina Spătar este însărcinată pentru a doua oară

Cristina Spătar este însărcinată pentru a doua oară, iar tratamentul a fost administrat de data aceasta în România.

Cântăreaţa a povestit la Happy Hour că e însărcinată în trei luni după mai multe tratamente:"Şi prima dată am avut nişte probleme de sănătate. Am stat în Germania câte 3 săptămâni, o lună...am fost de cam trei ori. Astăzi o să mă laud cu faptul că am reuşit să fac tratamentul acesta în România, nu în Germania. Sunt însărcinată în trei luni. Am avut nişte probleme, dar azi pot să spun că sunt foarte bine. A fost dificil tratamentul şi era foarte important să elimin stresul", a declarat Cristina Spătar la Happy Hour.

"Îmi doream foarte mult ca Albert să aibă un frăţior sau o surioară, am zis că renunţa la orice. Aproape un an de zile am făcut încercări", a mai adăugat ea.

Black Eyed Peas nu se despart!

În ultima vreme se înmulţiseră zvonurile cum că grupul Black Eyed Peas urmează să se despartă.

Acestea  au fost dezminţite oficial de către  doi dintre mebrii formaţiei. ” Nu este, în nici un caz, vorba despre o despărţire, ci doar de o mică pauză” a clarificat solista Fergie, fiind completată de colegul ei, Taboo: “Am mai trecut printr-o situaţie similară şi în 2006-2007, şi am revenit. Nu poate fi vorba despre o despărţire, deoarece noi suntem o familie.” a declarat acesta.

duminică, 23 octombrie 2011

Justin Bieber şi-ar putea petrece următorii 5 ani din viaţă după gratii

Justin Bieber riscă 5 ani de închisoare pentru piraterie online.

Un nou proiect de lege împotriva pirateriei online aşteptă să fie votat de Senatul american. Dacă va fi votat, atunci Justin are o mare problemă.

Vina lui este aceea că, pe vremea pe când încă nu înnebunea tinerele cu apariţiile sale publice, Bieber s-a filmat acasă în timp ce cânta celebre melodii pop şi a postat clipul pe YouTube. Cum melodiile respective au drept de autor, tânarul ar putea fi acuzat de piraterie.

Fanii cântăreţului s-au pronunţat împotriva proiectului, acuzând autorităţile americane că îngrădesc dreptul tinerilor de a se exprima online.

Kate Winslet, despre noaptea incendiului: ,,În loc să fug, m-am dus în dormitor şi mi-am pus un sutien''

În luna august, actriţa a trecut prin clipe de coşmar când casa în care se afla a fost cuprinsă de flăcări.

Deşi a fost lăudată pentru curajul de care a dat dovadă, salvând-o pe mama lui Sir Richard Branson din incendiu, Kate a povestit că a avut şi un moment de confuzie, în care a fugit să-şi pună sutienul pe ea, în loc să se salveze.

"Am fugit în dormitor şi mi-am pus un sutien. În momente dezastruoase ca acela faci cele mai ciudate lucruri. Începusem să-l pun pe mine, dar m-am gândit că o să dureze prea mult până îl închid, aşa că l-am aruncat, mi-am pus un tricou, mi-am luat copiii şi pe bunică şi am fugit", a dezvăluit Kate Winslet.

Andreea Marin vrea să îşi facă debutul în cinematografie!

Andreea Marin Bănică e de părere că a stat prea mult în umbră şi vrea să se relanseze în showbiz.

Zâna spune că ar dori să fie actriţă într-un film şi în momentul de faţă se pregăteşte intens pentru acest lucru. "Există posibilitatea să lucrez la un film. Mi s-au făcut două propuneri interesante în acest sens şi am spus 'Da' pentru una dintre ele. Deşi nu sunt actriţă, mi s-a părut o provocare şi mă pregătesc intens pentru acest experiment.", a spus Andreea Marin la emisiunea Dianei Munteanu Niculescu, "Conferinţa de presă".