miercuri, 21 iulie 2010

Jennifer Aniston pozeaza topless la 41 de ani


Dupa ce a renuntat complet la haine pentru a poza pe coperta editiei nord-americane a revistei GQ, acoperita numai cu o cravata barbateasca colorata, dupa ce a aparut intr-o reclama la apa cu electroliti SmartWater purtand doar o bustiera si o pereche de colanti de culoare neagra, iata ca Jennifer Aniston  nu se sfieste sa isi expuna formele perfecte ale trupului intr-o serie de fotografii promotionale alb-negru menite sa sustina campania de lansare a propriului parfum Lolavie.

Desi a implinit varsta de 41 de ani, vedeta serialului de televiziune “Friends” arata senzational in cele trei fotografii publicate de cotidianul britanic Daily Mail, pozand topless pe o plaja din Mexic, imbracata numai cu o fustita scurta de culoare alba, mult coborata pe solduri. Incendiara sedinta foto ce a avut-o ca protagonista pe fosta sotie a lui Brad Pitt a fost realizata in statiunea Cabo San Lucas din Mexic, care a devenit destinatia preferata de vacanta a actritei californiene.

Miercuri, 21.07.2010, Jennifer Aniston va fi prezenta la Londra pentru a semna autografe si a participa la lansarea oficiala a parfumului Lolavie in magazinul de lux Harrod’s, acolo unde produsul va fi comercializat in mod exclusiv. O sticluta de parfum de 30 ml va costa 23 de lire sterline, in vreme ce o sticluta de parfum de 85 ml va scoate din buzunarul clientilor 36 de lire sterline.

Castigatoarea premiului Golden Globe din anul 2003 a marturisit ca inspiratia pentru aroma parfumului Lolavie i-a venit din vacantele petrecute in Grecia pe cand era mai tanara si a declarat pentru jurnalistii de la Daily Mail ca nu vanitatea a fost motivul pentru care a decis sa isi creeze propriul parfum, ci incantarea pe care a simtit-o atunci cand s-a jucat de-a chimista: “Nu este vorba numai despre participarea la o sedinta foto sau despre dorinta mea de a-mi inscrie numele pe o sticluta de parfum. M-am simtit ca o mica chimista”.

luni, 19 iulie 2010

Paris Hilton - Arestata in Corsica pentru posesie de canabis

Paris Hilton a fost retinuta pe aeroportul din Corsica dupa ce in geanta ei a fost descoperit canabis. Paris Hilton Interogata in biroul jandermerei, Paris a fost eliberata in scurt timp, cantitatea de canabis (mai putin de 1 gram) fiind prea mica pentru inceperea urmarii penale. Starleta americana recidiveaza astfel, dupa ce a trecut printr-o situatie similara si la inceputul lunii iulie in Africa de Sud, la Cupa Mondiala de Fotbal.