sâmbătă, 3 iulie 2010

Miley Cyrus şi-a pus extensii de 24.000 de dolari

Miley Cyrus nu se uită la bani atunci când vine vorba de imaginea ei. Cântăreaţa a cheltuit recent 24.000 de dolari pentru a avea cele mai frumoase extensii. "Miley şi-a cumpărat cel mai bun păr posibil şi a cerut să fie vopsit în aşa fel încât să se potrivească perfect cu nuanţa părului ei", a declarat o sursă apropiată artistei pentru InTouch Weekly.Extensiile, comandate din Italia au fost trimise la New York pentru a fi vopsite de hairstilista Kristina Barrice la salonul Gemini 14.  Abia după ce au fost perfecte, acestea au ajuns în Los Angeles şi i-au fost aplicate cântăreţei.

joi, 1 iulie 2010

Julia Roberts: «Sunt pe marginea prăpastiei»


La 42 de ani, actriţa a fost uitată complet de colegi şi regizori. Are trei copii şi o viaţă de familie extrem de fericită. Din acest punct de vedere, Julia Roberts nu se poate plânge. Însă cariera este la marginea prăpastiei, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor în 2002. A fost mult timp în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Numai pentru rolul din filmul "Erin Brokovich" a primit 20 de milioane de dolari. Acum, la 42 de ani, Julia Roberts găseşte cu greu un rol şi de obicei în producţii cu buget redus. După o absenţă de mai bine de opt ani, timp în care i-a crescut pe cei trei copii: Hazel Patricia şi Phinnaeus Walter, de 6 ani şi pe micuţul Henry Daniel de 3 ani, Julia vrea să revină. Consacrată datorită rolului din „Frumuşica", Julia Roberts visează să recucerească marile ecrane şi aducă încasări de peste 400 de milioane de dolari, cât a reuşit cu "Pretty Woman".
Însă nimeni nu o mai bagă în seamă. Anul trecut a filmat "Mănâncă, roagă-te, iubeşte" însă studiile de piaţă arată că filmul se situează mult sub aşteptări. Speră ca ecranizarea coordonată de nimeni altul decât Tom Hanks, "Larry Crowe" să o readucă printre nominalizatele la Oscar. Filmul va fi lansat anul viitor.

miercuri, 30 iunie 2010

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor o continuare a filmului "Mr.&Mrs. Smith"

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi mai doresc o continuare a filmului "Mr.&Mrs. Smith", dar nu până acum nu le-a oferit nimeni un scenariu care să îi mulţumească. Celebrul cuplu de la Hollywood şi-ar dori să joace într-o continuare a filmului în timpul căreia s-au cunoscut, dar în rolul unor asasini căsătoriţi.

"Am cerut cuiva să se ocupe de un scenariu, dar nu a venit nimeni cu vreo idee originală ci doar banalităţi. Mi-ar plăcea să joc iarăşi alături de Brad", a declarat frumoasa actriţa.

marți, 29 iunie 2010

Silvester Stallone se retrage de la Hollywood

Silvester Stallone a anunţat că se retrage de la Hollywood deoarece nu vrea să joace roluri de bătrânel simpatici. Actorul în vârstă de 63 de ani mărturiseşte că nu vrea să apară cu orice chip pe marele ecran de aceea a pus punct carierei sale cinematografice. Anul trecut, actorul s-a operat pe coloană din cauza unei fracturi în zona cervicală, informează Antena 3.

luni, 28 iunie 2010

Matt LeBlanc s-a îmbătat într-un club din Londra

Aflat în Londra pentru a filma un nou serial de comedie intitulat "Episodes", actorul Matt LeBlanc, Joey din "Friends" a fost surprins de fotografi la ieşirea dintr-un club, alături de doi prieteni de-ai lui. Actorul american în vârstă de 42 de ani se afla într-o avansată stare de ebrietate şi a avut nevoie de ajutorul prietenilor pentru a se deplasa. Cu toate acestea, nu a reuşit să se ferească de paparazzi, care l-au fotografiat în toată splendoarea sa. LeBlanc era îmbrăcat elegant pentru ieşirea din club, lucru care nu a scăpat lumii tabloidelor.

duminică, 27 iunie 2010

Mel Gibson mi-a dat doi pumni şi mi-a spart dintele

Deşi atunci când s-au despărţit au refuzat să declare care a fost motivul pentru care au luat această decizie, cei doi au pornit acum un adevărat război şi detalii incredibile au început să iasă la iveală.
Oksana Grigorieva susţine că fostul său partener s-a înfuriat foarte tare la începutul acestui an şi a pocnit-o, scrie TMZ.com! Cei doi s-au certat pe 6 ianuarie, iar Mel şi-a pierdut controlul şi a lovit-o cu pumnul pe mama fetiţei sale, spărgându-i un dinte şi provocându-i o contuzie.

Fergie paraseste trupa Black Eyed Peas

Solista Black Eyed Peas, Fergie, are de gand să părăsească trupa din cauza tensiunii care s-a acumulat între membri şi a discuţiilor aprinse pe care le are cu rapperul Will.I.Am..

Potrivit site-ului RadarOnline.com, Fergie, sau Stacy Ann Ferguson după numele adevărat, nu are de gand să participe la turneul plănuit pentru începutul anului 2011, deoarece ar vrea să părăsească Black Eyed Peas de tot. De vină ar fi rapperul Will.I.Am cu care se tot ceartă, dar şi faptul că ar vrea să facă un copil.

"Fergie spune că vrea să părăsească formaţia şi a confirmat deja că nu va merge în turneul de la începutul anului viitor. Lucrurile au luat o întorsătură destul de rea cu Will.I.Am.. Şi nu e doar Fergie care nu se mai înţelege cu el, ci şi ceilalţi. Egoul lui a scăpat de sub control", a declarat o sursă apropiată cantăreţei.