joi, 20 octombrie 2011

Jennifer Aniston adora sa injure

Jennifer Aniston sustine ca in viata de zi cu zi nu este o mironisita, asa cum s-ar putea crede dupa rolurile interpretate in filme. In timpul liber, actritei ii place sa spuna glume porcoase si sa injure cot la cot cu barbatii.

"Nu-mi place sa fiu nepoliticoasa cu persoanele pe care nu le cunosc, dar din cand in cand imi place sa injur si sa spun glume porcoase. F*ck e cuvantul meu preferat", a declarat Jennifer Aniston , conform FemaleFirst.

In varsta de 42 de ani, Jennifer Aniston a stralucit pe covorul rosu de la evenimentul Elle's Women in Hollywood Tribute, desfasurat marti seara. Actrita a purtat o rochita in nuante metalice, scurta si foarte decoltata.

Prin rochita mulata se putea observa o burtica in locul abdomentului plat, fapt ce le-a dat si mai multa apa la moara publicatiilor de scandal. Se zvoneste ca actrita ar fi insarcinata cu iubitul ei, Jason Theroux, dar informatia nu a fost confirmata.

Pe de o parte, Jennifer Aniston isi arata burtica de gravida, insa pe de alta parte sustine ca nu se grabeste sa ramana insarcinata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu