joi, 9 iunie 2011

Lili Sandu - Ia masa cu Jessica Biel si Gerard Butler

Lili Sandu
Lili Sandu a ales sa-si traiasca viata departe de Romania, mai exact in L.A., acolo unde pregateste probabil o revenire in muzica sau incearca sa intre in lumea filmelor americane.
Pana cand isi va dezvalui noile proiecte, Lili poate fi vazuta fie alaturi de fostul iubit a lui Halle Berry, Gabriel Aubry, fie alaturi de alte vedete de la Hollywood cum ar fi Jessica Biel.
“Mi se intampla foarte des atunci cand iau masa de pranz sa fiu alaturi de Jessica Biel sau sa fie la doua mese distanta Jessica Alba cu fetita ei, care e superba sau sa fie la o alta masa Gerard Butler.”
Despre celebrul actor, Lili spune ca se cunosc si ca il admira foarte mult: “Ne stim, e un tip extraordinar, pe langa faptul ca e un actor foarte bun e si un super barbat” a spus ea pentru Music Channel.

Kim Kardashian probleme cu rochie de mireasa

Kim Kardashian nu se poate decide ce rochie de mireasa sa-si aleaga si recunoaste ca nu are in minte cum ar trebui sa arate rochia perfecta.

Vedeta, care luna trecuta a anuntat logodna cu jucatorul de baschet Kris Humphries, a inceput sa-si caute rochia de mireasa, insa nu reuseste sa se hotarasca la un stil anume.

"Intr-una ma razgandesc. Stiu sigur ca vreau o rochie pe comanda si dureaza pana se realizeaza toate schitele ca sa-mi dau seama cum va arata." a marturisit Kim.

Cu toate ca se declara depasita de toate pregatirile necesare pentru nunta, ea spune ca isi doreste sa se marite cat mai repede posibil.

"Nunta va avea loc peste o luna si jumatate - doua. Sunt multe lucruri care trebuie facute cat mai repede posibil." se plange Kim.

Recent, vedeta a declarat ca nunta sa va fi mai mare decat nunta regala. Ea a mai mentionat ca nu intelege de ce familia regala ar primi mai multa atentie decat ea.

Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux


Se pare ca actrita Jennifer Aniston ne rezerva o surpriza cat de curand.

Paparazzii care au urmarit-o pe vedeta au observat ca pe mana stanga, pe degetul inelar se afla un superb inel de aur. Surse spun ca acesta ar putea fi un inel de logodna. Logodna ar fi surprinzatoare, avand in vedere ca Jennifer este impreuna cu noul sau iubit, Justin Theroux doar de cateva saptamani. 
Actrita a declarat recent ca ea inca mai crede in casatorie si in relatiile cu acte in regula, desi divortul sau de actorul Brad Pitt a fost unul dintre cele mai rasunatoare.Vom vedea in curand daca relatia cu Theroux este atat de serioasa pe cat se zvoneste in presa de peste Ocean.