vineri, 18 iunie 2010

Leonardo DiCaprio îl va interpreta pe fondatorul FBI, J. Edgar Hoover

In noua productie a regizorului Clint Eastwood, Leonardo DiCaprio va deţine rolul principal în acest film biografic despre J. Edgar Hoover - fondatorul Federal Bureau of Investigation (FBI), considerat un adevărat erou al luptei împotriva criminalităţii în Statele Unite ale Americii. Actorul Leonardo DiCaprio, în vârstă de 35 de ani, va începe filmările pentru acest lungmetraj către sfârşitul acestui an, potrivit Deadline.com.

Scenariul filmului "Hoover" va fi scris de Dustin Lance Black, autorul peliculei "Milk - Preţul curajului" , pentru care a primit premiul Oscar, în 2009. Black a lucrat timp de 12 luni la acest scenariu, înainte de a-l arăta directorilor de la Universal.

Filmul, care marchează prima colaborare a lui Leonardo DiCaprio cu Clint Eastwood , va fi finanţat de Warner Bros.

Edgar Hoover a jucat un rol important în înfiinţarea FBI, în 1935, conducând agenţia din care Federal Bureau of Investigation a provenit, încă din 1924, pe care a transformat-o într-o organizaţie eficientă de luptă împotriva criminalităţii. Hoover a condus FBI până în 1972, anul morţii sale, la vârsta de 77 de ani.

Se spune că Hoover ar fi folosit instituţia FBI pentru a hărţui diverşi activişti politici şi a folosit metode ilegale pentru a alcătui dosare secrete unor lideri politici. Mulţi dintre biografii lui au declarat că J. Edgar Hoover era un homosexual nedeclarat şi travestit.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood, iar în ultima vreme, el s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt.

3rei Sud-Est - Scandal pe drepturi

Chiar daca nu mai există, formaţia condusă de Laurenţiu Duţă provoacă, încă, valuri. Nu în ceea ce priveşte muzica, ci din cauza banilor.Se pare că Laurenţiu Duţă şi fostul său coleg, Mihai Budeanu, duc încă o luptă legată de anumite drepturi de autor, pe care Laurenţiu şi le-ar fi revendicat în anii trecuti. Este vorba, se pare, despre fragmente de piese şi teme muzicale care aparţin, de fapt, lui Mihai, şi care au fost înregistrate în acte de către Duţă. Aşa încât, banii din drepturile de autor ajung la fostul lider 3rei Sud-Est, spre nemulţumirea lui Budeanu. Se aude că cei doi îşi vor rezolva problemele în Instanţă.

Michael Jackson, protagonistul unui nou joc video

Jocul in care va aparea sosia virtuala a lui Michael Jackson se doreste a fi totodata un tutorial care va permite jucatorilor sa exerseze celebrele miscari de dans ale megastarului.

Jocul, care nu are inca titlu, va fi disponibil din luna noiembrie a acestui an, perioada care va coincide cu lansarea unui album care va include deopotriva piese necunoscute si hit-uri ale Regelui Pop, intre care "Billie Jean" si "Beat It".

Noul joc va testa calitatile de dansatori ale participantilor si va fi printre primele astfel de proiecte care includ sistemul Kinect pentru detectarea miscarilor umane si "traducerea" lor pentru computer.

Contractul semnat de Ubisoft cu mostenitorii averii lui Michael Jackson va permite producatorilor sa utilizeze mai multe melodii ale megasatarului.

"Nu trebuie decat sa faci ce face tipul (Michael) de pe ecran, iar scorul tau va creste pe masura ce inveti sa dansezi", a declarat Tony Key de la Ubisoft.

Cu ocazia lansarii noului joc, Michael Jackson revine in lumea gaming-ului dupa o pauza de 22 de ani.

Megan Fox s-a logodit cu acelasi barbat

Megan Fox s-a logodit cu actorul Brian Austin Green in 2007. Au urmat despartiri si impacari, de atunci. La Hollywood se poarta.Marea problema este insa alta. Megan a fost suparata foc in momentul in care a realizat ca si-a pierdut inelul de logodna ce avea un mare diamant. Incidentul a avut loc in timpul unei vacante in Hawaii, la doar patru luni dupa ce Green o ceruse de sotie.Cum sperantele de a-l regasi s-au epuizat, cei doi au hotarat sa se mai logodeasca inca o data. Megan Fox nu va mai fi eroina principala in franciza "Transformers". Regizorul Michael Bay a anuntat ca Megan va fi inlocuita cu actrita Rosie Huntington-Whiteley in "Transformers 3".

joi, 17 iunie 2010

Nicole Scherzinger provocatoare pe coperta revistei Maxim

Nicole Scherzinger a realizat un pictorial foarte sexy pentru noul număr al revistei Maxim. Acesta este cel mai provocator pictorial al cântăreţei, care s-a lăsat fotografiată îmbrăcată fiind într-un tricou umed, răcoritor.

Lidera trupei Pussycat Dolls s-a dezbrăcat pentru revista Maxim, iar în interviul asociat fotografiilor, Nicole s-a confesat că are o atracţie pentru actriţa Halle Berry.
"Este pur şi simplu naturală. Îi ador zâmbetul. Ştiu că sună masculin şi trebuie să îmi revin", a declarat Nicole.

Katy Perry goală în noul ei videoclip

Katy în Ţara Minunilor. Aşa s-ar descrie în câteva cuvinte noul clip al cântăreţei americane care face un featuring, la melodia "California girls", cu celebrul rapper Snoop Doggy Dog.Katty apare într-un paradis al dulciurilor, Snoop fiind stăpânul acestui ţinut.Pe un nor roz de bumbac, îşi face la un moment dat apariţia o Katy goală, postura fiind una noua pentru câtăreaţa născută în Santa Barbara (California).Ideea videoclipului seamănă cu ce a realizat Gwen Stefani în 2004 la melodia "What you waiting for?"

Harrison Ford şi Calista Flockhart s-au căsătorit

Harrison Ford şi Calista Flockhart, care au o relaţie de opt ani, s-au căsătorit, potrivit purtătorului de cuvânt al actriţei americane. Mariajul a avut loc la  reşedinţa din Santa Fe a guvernatorului statului New Mexico, Bill Richardson, care le-a şi unit destinele. Anul trecut, actorul, în vârstă de 67 de ani, a anunţat că a cerut-o în căsătorie pe Calista Flockhart, în vârstă de 45 de ani, de Sfântul Valentin, şi că ea a acceptat.

miercuri, 16 iunie 2010

Britney Spears un nou scandal

Unul dintre foştii bodyguarzi ai lui Britney Spears o acuză pe cântăreaţă că l-a hărţuit sexual. Bărbatul a demisionat recent pe motiv că " nu mai poate suporta avansurile bizare" ale starului american.

Fernando Flores, în vârstă de 29 de ani, susţine că Britney apărea de foarte multe ori goală în faţa lui şi că l-ar fi invitat în dormitor. Fostul bodyguard intenţionează să o dea în judecată pe cântăreaţă.

"Britney îi făcea avansuri şi îi dădea de înţeles că îşi va pierde slujba dacă nu va ceda. Săptămâna trecută, şi-a prezentat demisia şi vrea să o dea în judecată", a declarat pentru The Sun, unul dintre apropiaţii bodyguardului.

"Să lucrezi alături de Britney este un coşmar. Este instabilă emoţional. S-a întâmplat de mai multe ori să iasă din casă în pielea goală şi să ţipe la angajaţii ei", a adăugat sursa The Sun.