vineri, 9 iulie 2010

Jennifer Aniston vrea un copil cu Brad Pitt

Actriţa americană Jennifer Aniston (41 de ani) pare că nu şi-l poate scoate din minte pe fostul ei soţ, Brad Pitt (46 de ani). Recent, diva le-a mărturisit prietenilor că visul ei cel mare este să devină mămică şi că niciun bărbat de pe lumea asta nu este mai potrivit să o ajute să aibă un copil decât cel care i-a fost alături timp de cinci ani, până în 2005.

"Jennifer vrea să devină mămică, asta e sigur. S-a gândit bine, a luat în calcul toate posibilităţile, iar la final a ajuns la concluzia că nimeni nu se ridică la nivelul lui Brad, nimeni nu îl poate egala în sufletul ei", a povestit o sursă din anturajul actriţei. "Brad este iubirea vieţii ei, are încredere în el şi în calităţile lui de părinte. Felul în care are grijă de cei şase copii pe care îi creşte cu Angelina a impresionat-o şi vrea să aibă şi ea un bebeluş cu Brad", a adăugat acelaşi apropiat al actriţei. Cum era de aşteptat, cu ajutorul unor prieteni binevoitori, vestea despre intenţiile lui Aniston a ajuns şi la urechile lui Brad, care a intrat în panică. "Acesta este ultimul lucru de care Brad ar avea nevoie. Şi aşa relaţia lui cu Angelina Jolie este tensionată. Un copil cu Jennifer ar reprezenta începutul unui război pe viaţă şi pe moarte cu Jolie", a povestit un amic al actorului.

miercuri, 7 iulie 2010

George Michael - arestat dupa ce a intrat cu masina intr-un magazin

George Michael a fost arestat la Londra dupa ce a intrat cu masina intr-un magazin.Cantaretul a fost retinut de politisti dupa ce Range Rover-ul pe care il conducea a ratat o curba si a intrat intr-un magazin din Hampstead. Potrivit jurnalistilor de la Mirror, George Michael nu a fost ranit si a asteptat sosirea echipajelor de politie.Dupa ce a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, el a fost eliberat pe cautiune, urmand sa fie audiat in luna august.Nu este primul incident de acest gen din viata lui George Michael . Anul trecut, el a fost arestat dupa ce s-a tamponat cu un camion. Incidentul s-a produs la cateva saptamani dupa ce George Michael isi reprimise permisul de conducere. In 2007, el a primit o interdictie de a conduce timp de doi ani dupa ce a fost prins de doua ori drogat la volan.

marți, 6 iulie 2010

Victoria Beckham e designer de masini

Dupa ce s-a lansat ca designer vestimentar, Victoria Beckham schimba acum domeniul pentru a deveni designer de masini pentru Range Rover.

Posh este de acum inainte Creative Design Executive la Range Rover, brand care are incredere deplina in gusturile sotiei lui David Beckham.

“Aceasta doamna stie foarte multe despre moda, trenduri si produse de lux. Isi conduce singura propria afacere de moda de mai bine de trei ani si are foarte mult succes" , au declarat cei de la Range Rover.

luni, 5 iulie 2010

Ashley Cole a hartuit o tanara in Africa de Sud

Englezii numai la fotbal nu s-au gandit în Africa de Sud. Divortat recent de frumoasa Cheryl, Ashley Cole a iesit la vanatoare de femei. Si cum regimul militar impus de Capello în Africa de Sud nu prea îi permitea sa iasa, s-a pus pe agatat pe internet. Potrivit The Mirror, fundasul lui Chelsea i-a trimis 139 de mesaje unei tinere, pe care a gasit-o pe facebook. Cole i-a cerut în mai multe randuri sa-i trimita imagini cu ea dezbracata, desi n-o întalnise niciodata. Si mai grav pentru englezii e ca aceste lucruri s-au întamplat cu numai doua ore înainte de meciul cu SUA, din grupe, încheiat 1-1. Astfel, în loc sa-i fie mintea la meci, Ashley Cole cerea poze indecente. "Devenea frenetic daca pozele nu soseau înaintea ca meciul sa înceapa. Cred ca fanii vor fi socati cand vor afla cum se pregatea el pentru meciuri. Daca felul în care s-a pregatit el este un reper, nu-i de mirare ca echipa a jucat atat de prost. Evident, el nu se concentra numai asupra fotbalului", marturiseste tanara. "Nu-mi vine sa cred ca cineva care este prezent la cel mai important turneu al carierei poate petrece atata timp vorbind obsedat la telefon despre sex. Au fost zile cand îmi trimitea mesaje pe parcursul mai multor ore, pentru a-mi cere poze si filmulete, si ma ruga sa vorbesc «murdar»", a mai spus tanara, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.
Dezvaluirile fotomodelului vin într-o perioada nu foarte buna pentru Ashley Cole. Jucatorul lui Chelsea a fost surprins razand ore în sir dupa umilinta cu Germania, iar saptamana trecuta presa din Anglia a scris ca acesta i-a trimis un mesaj unui prieten în care spunea ca uraste Anglia.

Nicollette Sheridan si Michael Bolton s-au despartit


Actrita Nicollette Sheridan, cunoscuta pentru rolul Edie Britt din serialul “Neveste disperate” si cintaretul pop Michael Bolton au rupt logodna. Declaratia a fost facuta marti de purtatorul de cuvint al actritei care a precizat ca cei doi “si-au incheiat logodna intr-un mod amiabil”.Nicollette (44 ani) si Michael (55 ani) s-au cunoscut in 1992 si au avut o relatie de cinci ani. Ei au inceput sa se vada din nou in 2005 dupa ce actrita s-a despartit de fostul ei logodnic Nicklas Soderblom, iar in 2006 si-au anuntat logodna. Din declaratiile actritei reiesea ca cei doi erau foarte fericiti: “Michael este o fiinta minunata. Mi-a daruit o dragoste profunda si sprijin. Sunt mai fericita acum decit am fost vreodata”.
Atat Bolton, cit si Sheridan, au cite o casatorie la activ. Actrita a fost casatorita cu actorul Harry Hamlin, in timp ce Michael a fost insurat vreme de 15 ani cu Maureen McGuire, de care s-a despartit in 1990.