sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Kevin Costner a asistat la concertul lui Elvis Costello din Bucureşti

Actorul Kevin Costner, care filmează în România pentru o miniserie TV, a asistat la concertul pe care cântăreţul Elvis Costello l-a susţinut, joi seară, la Sala Palatului din Bucureşti.

Însoţit de doi bodyguarzi, Kevin Costner a asistat la tot concertul susţinut de Elvis Costello, celebrul actor fiind aşezat în rândul al treilea al sălii.
La concert au participat şi actorii Mare Winningham şi Ronan Vibert, alături de care Kevin Costner filmează în România pentru miniseria TV "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de televiziunea History Channel.

Concertul susţinut de Elvis Costello a început imediat după ora 20.00 şi s-a încheiat în jurul orei 22.00.
Kevin Costner a asistat la întregul concert, iar la sfârşitul show-ului actorul a părăsit Sala Palatului însoţit de bodyguarzii săi fără a fi stingherit în vreun fel de public.

Deşi publicul nu a fost foarte numeros, ocupând doar circa jumătate din Sala Palatului, s-a dovedit a fi în schimb foarte receptiv la show-ul lui Elvis Costello. Oamenii aplaudau şi-l aclamau pe Elvis Costello, îi recunoşteau piesele, iar spre finalul concertului l-au chemat la bis.
Singur pe scenă, înconjurat de mai multe chitare, ca şi clape şi microfoane, ca şi cum ar fi urmat să i se alăture şi o trupă, Elvis Costello a cântat în schimb singur, la fiecare dintre instrumentele de pe scenă. El a schimbat de mai multe ori instrumentele, iar la un moment dat a glumit pe această temă, anunţând publicul: "Vreau să vă prezint invitatul meu special din seara aceasta - sunt eu!".

Elvis Costello a cântat celebrele sale balade, printre care şi "I Want You", precum şi primul cântec pe care l-a înregistrat vreodată - "Radio Sweetheart", dar şi piese mai ritmate, de rock 'n' roll, încheind concertul cu "Pump It Up".

Printre spectatorii de la concertul susţinut de Elvis Costello s-a numărat şi cântăreţul român Horia Brenciu.
Cunoscut pentru balade de dragoste memorabile, cântăreţul şi compozitorul Elvis Costello a concertat în premieră în România. Artistul combină diferite stiluri de muzică - pop, rock, soul, jazz - cu o voce unică şi o percepţie muzicală aparte. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără baladele "She", de pe coloana sonoră a filmului "Notting Hill", şi "I Want You", inclusă pe coloana sonoră a filmului omonim. În anul 2004 a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun cântec original, pentru "The Scarlet Tide", de pe coloana sonoră a filmului "Cold Mountain".

Kevin Costner filmează în România din luna septembrie. În 22 august, directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea, a declarat pentru MEDIAFAX că actorul Kevin Costner se întoarce în România pentru a participa la filmările pentru o miniserie TV, care vor avea loc în Bucureşti, începând cu cea de-a doua jumătate a lunii septembrie. Filmările pentru această miniserie TV se întind pe o durată de 13 săptămâni şi se desfăşoară în proporţie de 90% în studiourile Castel Film.

vineri, 4 noiembrie 2011

Natalie Portman a primit un inel de logodnă eco!

Este deja binecunoscut faptul că Natalie Portman duce un stil de viaţă cât se poate de eco-friendly, iar iubitul ei nu a ignorat acest aspect în alegerea inelului de logodnă.

Coregraful Benjamin Millepied a creat pentru Natalie un inel de logodnă eco, a cărui valoare atinge 35.000 de dolari.
Platină reciclată, o piatră vintage şi diamante preluate dintr-o mină conflict-free au fost ingredientele principale care i-au arătat lui Natalie că actualul soţ este tipul de bărbat atent la cauzele de interes pentru ea.

joi, 3 noiembrie 2011

Denise Richards şi Richie Sambora au decis să formeze din nou un cuplu

Actriţa Denise Richards şi muzicianul Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, au decis să formeze din nou un cuplu, la patru ani după ce s-au despărţit, în 2007.

Denise Richards şi Richie Sambora au început să se întâlnească din nou şi au fost văzuţi în timp ce luau masa împreună la un restaurant din Woodland Hills din California, weekendul trecut, informează Daily Mail.

"Sunt din nou împreună. Relaţia lor e serioasă, dar ei încearcă să rămână discreţi" , a declarat o sursă.

Lady Gaga a lansat fundaţia "Born This Way Foundation"

Cântăreaţa americană Lady Gaga a lansat, miercuri, Born This Way Foundation, o fundaţie de caritate care sprijină programele sociale pentru tinerii săraci şi pentru persoanele agresate sau abandonate.

Fundaţia, denumită astfel după titlul unui single şi al unui album al cântăreţei, a fost lansată în prezenţa artistei americane şi a mamei acesteia, Cynthia Germanotta.

"Împreună cu mama mea am iniţiat un proiect pasionant. Împreună, sperăm să stabilim noi standarde de Curaj şi Bunătate, dar şi o comunitate mondială care să protejeze şi să îi hrănească pe aceia care sunt agresaţi şi abandonaţi", a declarat cântăreaţa într-un comunicat.

Born This Way Foundation este cel mai recent proiect de care este
interesată artista americană, care militează deja de mai mulţi ani pentru respectarea drepturilor homosexualilor şi vorbeşte adeseori în public despre problemele cu care se confruntă tinerii.Born This Way Foundation va colabora cu John D. & Catherine T. MacArthur Foundation şi cu The California Endowment care sprijină tinerii.

Fundaţia cântăreţei va colabora şi cu Berkam Center for Internet & Society at Harvard University, care foloseşte internetul ca mijloc de promovare a schimbărilor. Cântăreaţa utilizează ea însăşi această putere a internetului pentru a atrage peste 44 de milioane de fani pe Facebook şi 15 milioane de fani pe Twitter.

miercuri, 2 noiembrie 2011

Jim Carrey şi Jeff Daniels vor fi din nou „Tăntălăul şi gogomanul”

Actorii Jim Carrey (49 de ani) şi Jeff Daniels (56 de ani) vor juca în cel de-al treilea film al seriei, scrie deadline.com.

Acum se lucrează la scenariul noii pelicule, iar regizorii primului film, cel din 1994, Peter şi Bobby Farrelly, vor să realizeze şi această parte, după terminarea filmărilor la „The Three Stooges” (2012).

Comedia „Tăntălăul şi gogomanul” a mai avut un prequel, în 2003 („Tăntălăul şi gogomanul: Când Harry l-a cunoscut pe Lloyd”), în care Harry Dunne şi Lloyd Christmas erau Derek Richardson şi Eric Christian Olsen.

Nicole Scherzinger va interpreta rolul Mariei Magdalena într-un musical

Cântăreaţa va interpreta rolul prostituatei Maria Magdalena, într-o nouă adaptare după viaţa lui Iisus Hristos.

Negocierile privind distribuţia musical-ului ,,Jesus Christ Superstar’’ au durat şase luni, iar într-un final solista a fost aleasă pentru acest rol.

"Lui Nicole îi place foarte mult să cânte şi era disperată pentru un rol în această producţie. Poate să cânte şi să danseze foarte bine, iar musical-ul marchează un progres în cariera ei", a declarat o sursă pentru The Sun.
Nicole va avea destul timp să repete şi să exerseze rolul, deoarece premiera este programată abia în anul 2014.

Jessica Simpson va avea o fetiţă

Jessica Simpson a recunoscut că aşteptă un copil şi mai mult decât atât, actriţa a spus că poartă în pântece p fetiţă, spre satisfacia fanilor săi.

"Este adevărat! Voi fi mămică!", a scris artista americană, care a postat pe site-ul ei. Mai mult, actriţa şi iubitul ei Eric Johnson, care se vor căsători luna viitoare în Hawaii, au anunţat că bebeluşul va fi o fetiţă.

luni, 31 octombrie 2011

Elisabetta Canalis: "George Clooney a fost o persoană importantă în viaţa mea, un fel de tată'"

Elisabetta a făcut o serie de dezvăluiri în cartea jurnalistului italian Bruno Vespa, intitulată ”Această dragoste”.

Vedeta a spus că George Clooney, de care s-a despărțit în luna iunie, i-a fost mai mult ca un tată.

”A fost foarte special pentru mine, o persoană foarte importantă, un fel de tată”, a mărturisit Elisabetta.

Întrebată de autor ce vrea să spună prin acest lucru, Elisabetta a răspuns: ”Între noi a fost mai mult o relație de tipul celei dintre un tată și fiica sa. Nu mi-am dat seama de asta decât acum”, a continuat ea.
Astfel, deși arătau trăsnet împreună, se pare că George Clooney și Elisabetta Canalis nu prea aveau parte de aventură în dormitor.

Robert De Niro, protagonistul unui film regizat de Sean Penn

Sean Penn va regiza filmul "The Comedian", în care rolul principal va fi interpretat de bunul său prieten Robert De Niro.

Actriţa Kristin Wiig va interpreta rolul principal feminin.
În ciuda titlului, "The Comedian" este o dramă care spune povestea unui actor de televiziune specializat în comedie, iubit de public în trecut, dar a cărui perioadă de glorie a apus.

După ce a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii, după ce a aruncat microfonul în capul unui spectator, actorul întâlneşte personajul interpretat de Wiig, care îi schimbă viaţa complet.
Filmările vor începe în primăvara anului 2012. Art Linson şi Jeffrey Ross au scris scenariul, iar filmul va fi produs de Art şi John Linson, Jon Kilik şi Robert De Niro.