joi, 15 iulie 2010

P. DIDDY, dat afara de la propria petrecere

Rapperul a avut parte de o surpriza deloc placuta cand bodyguarzii nu i-au permis sa intre la petrecerea de Ziua Independentei organizata chiar de el pentru ca nu l-au recunoscut. Astfel, cantaretul s-a vazut obligat sa caute un alt loc de distractie. P. Diddy, pe numele sau real Sean Combs (40), a povestit ca astepta aceasta petrecere cu sufletul la gura. “In total, cred ca am avut in jur de 10.000 de invitati. A fost ceva nebunesc, iar eu nu am putut intra pentru ca niste portari s-au drogat si au refuzat sa-mi faca loc.” Unul dintre martori a venit sa intareasca declaratiile lui Combs, povestind ca muzicianul nu a reusit sa intre in selectul club din New Jersey deoarece nu a fost recunoscut. “Baietii de la intrare erau atat de ametiti incat nu si-au dat seama cu cine vorbesc desi toata lumea il astepta tocmai pe Sean. El era responsabil sa ne distreze”, a povestit trist unul dintre cei care se aflau de fata. Cunoscut drept unul dintre cei mai petrecareti rapperi, Diddy a cheltuit anul trecut, cu ocazia petrecerii de ziua lui, peste trei milioane de dolari, iar printre invitati s-au numarat Jay-Z, Bono de la U2, Nelly sau Denzel Washington.

marți, 13 iulie 2010

Angelina Jolie: Copiii nu ne cer sa ne casatorim

Angelina Jolie spune ca nu are de ce sa se marite cu Brad Pitt, deoarece oricum va imbatrani alaturi de el. Intr-un interviu acordat Cynthiei McFadden, Angelina Jolie a spus ca ar face acest pas daca cei sase copii le-ar cere acest lucru. "Cred ca ar fi greu sa le spunem nu copiilor. Ei nu ne cer acest lucru pentru ca stiu foarte bine ca nu le lipseste nimic", a spus Angelina Jolie. In acelasi interviu ea a marturisit ca vrea sa imbatraneasca alaturi de Brad Pitt. "Bineinteles. Nu am fi avut sase copii daca nu am fi fost siguri de asta", a adaugat actrita. Cat despre copii, ea a spus ca momentan nu exista planuri pentru altii: "Nu sunt planuri pentru mai multi insa vorbim mereu despre asta. Suntem mereu deschisi si inca adoram ideea de a avea mai multi copii".

Kate Winslet si Sam Mendes - Planuri de impacare

 Despartiti de la inceputul anului, la putin timp dupa gala Oscarurilor, Kate Winslet si Sam Mendes ar putea sa-si petreaca in aceasta vara vacanta impreuna, la casa lor din Gloucesterhire, Anglia. Sam Mendes, Kate Winslet „Sam nu este implicat in niciun proiect in aceasta vara si va ramane acasa impreuna cu copii. Va incerca sa gaseasca o cale pentru a reaprinde scanteia intre el si Kate. Inainte, a avut forta sa se desparta de fostele iubite, insa acum, pentru ca sunt si copii la mijloc, vrea sa incerce sa se impace cu Kate.” marturiseste un prieten al regizorului. Winslet, in varsta de 34 de ani, si Sam, cu 10 ani mai in varsta s-au casatorit in 2003. Impreuna au un fiu, Joe, de 6 ani, in timp ce Kate mai are o fiica, Mia, de 9 ani, din casatoria cu Jim Threapleton. In martie 2010, un reprezentant al unei firme de avocatura declara ca cei doi vor divorta.