joi, 24 iunie 2010

SHERYL CROW a sfatuit-o pe JENNIFER ANISTON sa adopte

Exemplele pe care i le-au dat bunele ei prietene Sandra Bullock si Sheryl Crow s-ar putea s-o convinga pe Jennifer Aniston sa devina mama mai curand decat am crede. Sheryl are doi baietei, Wyatt, adoptat in 2007, si Levi James, recent intrat in familie, si a incurajat-o pe fosta sotie a lui Brad Pitt sa nu se agate de un barbat pentru a creste un copil. Sfatuita indeaproape de Sheryl, Jen a demarat deja procedurile de adoptie si spera ca in cazul ei demersurile legale sa nu dureze patru ani, cat a trebuit sa astepte Sandra Bullock, ci chiar mai putin de un an. Banii nu sunt o problema, asa ca actrita din “The Bounty Hunter” e decisa sa investeasca oricat ar fi nevoie pentru ca, in scurt timp, un prichindel sa-i spuna “mami”.

JAY-Z a fost dat în judecata

Sotul lui Beyonce a închiriat un avion în 2009, dar nu a achitat întreaga nota de plata, care se ridica la 250.000 de dolari, si asta cu o reducere acordata celebritatilor. Ca atare, Shawn Carter, alias Jay-Z, a fost dat în judecata de Air Platinum Holding, o companie aeriana privata, care pretinde ca artistul a petrecut anul trecut 55 de ore de zbor la bordul avioanelor lor, dar nu a platit decât echivalentul a 37 de ore. Acuzatiile care i se aduc cântaretului includ si alte plati neachitate: catering pentru 17 zboruri nationale însumând 8.500 dolari, catering pentru patru zboruri internationale în valoare de 3.000 dolari, taxe – 12.285 dolari, o calatorie de lux spre Anglia – 24.200 de dolari.

SIENNA MILLER se teme ca JUDE LAW o va însela din nou

Sienna Miller (28) si Jude Law (37) pareau cât se poate de fericiti împreuna când si-au facut luna trecuta prima iesire în public dupa ce s-au împacat. Dar apropiatii lor sunt de parere ca faimosul cuplu va ajunge iar la despartire. Actrita l-a parasit pe Jude în 2006, dupa ce l-a prins pe acesta înselând-o cu bona copiilor lui, Daisy Wright. Si amintirea infidelitatii lui îi staruie înca în minte Siennei, sunt de parere prietenii ei, care adauga ca actrita se teme ca Jude va avea alta aventura. „Siennei îi e greu sa aiba încredere completa în el si le-a marturisit prietenilor ca îsi face griji în ceea ce priveste fidelitatea lui. Ei sunt un cuplu imprevizibil. Într-o zi vorbesc despre nunta si copii, iar a doua zi se ciondanesc întruna”, declara o sursa pentru presa. Cei doi s-au certat saptamâna trecuta când se aflau la clubul Shoreditch din Londra. Dupa o discutie în contradictoriu, Sienna a iesit furioasa din local, pe când Jude a ramas în continuare la petrecere. „Ea nu se grabeste acum spre casnicie si nu este convinsa ca relatia este atât de puternica încât sa o oficializeze”, a continuat sursa. Sa speram ca vacanta în Ibiza pe care o planuiesc cei doi pentru vara aceasta îi va apropia si mai mult!

miercuri, 23 iunie 2010

Actorul Ben Stiller si Yahoo! vor construi o scoala in Haiti

Actorul de comedie, Ben Stiller, a strans peste 50.000 de dolari printr-o campanie on-line destinata construirii unei scoli pentru copiii defavorizati din Haiti. Stiller s-a inteles cu conducerea Yahoo sa primeasca 1 dolar pentru fiecare utilizator de Twitter care va da click pe o fotografie a sa de la festivalul de la Cannes, din Franta. Cu peste 50.000 de click-uri actorul va primi acum un cec de la Yahoo cu care va acoperi cheltuielile constructiei scolii.

Orlando Bloom si modelul Miranda Kerr se casatoresc

Orlando Bloom si iubita sa, modelul Miranda Kerr, s-au logodit, anunta Female First.

Actorul din Piratii of the Caraibe si modelul de la Victoria’s Secret se vor casatori in curand, reprezentantul lui Bloom confirmand ca acesta a cerut-o pe Miranda in casatorie. “Orlando Bloom si Miranda Kerr se casatoresc”, a spus purtatorul de cuvant al actorului pentru Entertainment Tonight.

Desi s-a zvonit recent ca cei doi s-ar fi logodit cu ceva timp in urma, Bloom si Kerr au negat acest lucru. Orlando si Miranda formeaza un cuplu din 2007, iar anul trecut s-au mutat impreuna.

Miranda a afirmat in repetate randuri ca vrea sa se marite cu iubitul ei, dar atunci nu era pregatit sa faca pasul cel mare. “Da, bineinteles ca vreau sa ma casatoresc. Dar acum sunt fericita. Deocamdata sunt prea ocupata cu munca ca sa ma gandesc la casatorie”, a spus modelul australian in 2009.

Se pare ca intre timp, Miranda si-a facut timp pentru casatoria cu Orlando Bloom si astfel a mai saracit Hollywood-ul de un burlac dorit.

marți, 22 iunie 2010

Sorana, ex A.S.I.A., si-a deschis televiziune on-line

Sorana, fosta componentă a trupei A.S.I.A, a lansat o televiziune on-line dedicată femeilor. buTV.ro va fi un proiect coordonat îndeaproape de însăşi Sorana, care spune că nu a investit nici mult, dar nici puţin.

"M-am asociat cu doi parteneri şi am deschis această televiziune on-line dedicată femeilor. Am investit mulţi bani în afacere, dar nu exagerat de mulţi. Criza a adus şi oportunităţi de afaceri, iar o serie de televiziuni şi-au mutat operaţiunile pe internet. Avem avantajul că ne putem exprima liber fără teama că membrii CNA ar putea înţelege altceva, plus că fiecare internaut poate accesa la orice oră şi de oriunde conţinutul dorit. Avem şi un stream live din SUA cu ultimele tendinţe în modă şi noutăţi", a declarat, pentru "ring", Sorana.

luni, 21 iunie 2010

Miley Cyrus va juca în filmul "Wake"

Fosta Hannah Montana a acceptat propunerea de a juca în filmul „Wake”, inspirat de romanul scris de Lisa McMann.

Cartea după care va fi realizat filmul are în prim plan pe o adolescentă de 17 ani, care deţine puterea de a se transporta în visele oamenilor. „Wake” este primul roman al unei trilogii care cuprinde şi părţile „Fade” şi „Gone”. Paramount şi MTV Films au rezervat deja drepturile de realizare şi difuzare a filmelor care au ca punct de plecare subiectul trilogiei. Iar Miley Cyrus este preferată pentru a interpreta personajul principal.

Johnny Depp isi deschide casa de discuri

Johnny Depp isi va lansa propria casa de discuri si deja a pornit in cautarea de noi talente in muzica. Astfel el se intoarce la prima dragoste, muzica.

"Johnny a fost mereu pasionat de muzica. Se implica foarte tare in muzica. Evident, nu poate ajunge la atatea concerte cate si-ar dori, dar are o echipa buna langa el si va sustine personal orice initiativa a acestora", a declarat o sursa apropiata lui Depp, potrivit The Sun.

Lady GaGa a dezvaluit cine este Alejandro

Cantareata Lady GaGa a dezvaluit cine a stat la baza single-ului Alejandro. Barbatul este un model brazilian de 25 de ani si se numeste Evandro Soldati, asa cum titreaza revista Que. De altfel, acest barbat care ii alimenteaza lui Lady GaGa pasiunile arzatoare, chiar apare in videoclip.De-a lungul carierei sale de model, Evandro Soldati a prezentat pentru: D&G, Giorgio Armani , Lacoste, Benetton, Valentino sau Louis Vuitton.

Robert Pattinson si Kristin Stewart s-au mutat impreuna

Dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu, Robert Pattinson si Kristin Stwart s-au mutat impreuna, potrivit US Magazine. Robert Pattinson, Kristin StewartCei doi actori din „Twilight” ar fi ales o casuta retrasa in California, pentru a fi departe de privirile curiosilor. Aflata in apropierea unui lac si inconjurata de padure, locuinta este departe de imaginea resedintelor cu zeci de camere pe care le aleg cele mai multe dintre vedetele de la Hollywood.

Gisele Bundchen revine in moda

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model al ultimilor ani, s-a intors pe podium. La doar sase luni de la nasterea fiului ei, Benjamin, brazilianca a prezentat la Saptamana Modei de la Sao Paulo.