sâmbătă, 29 octombrie 2011

Britney Spears, marioneta propriilor sai parinti

Dupa caderea nervoasa pe care a suferit-o in urma cu trei ani, parintii cantaretei au obtinut in instanta dreptul de a-i controla complet viata.

Potrivit dailymail.co.uk., fie ca este vorba despre decizii si actiuni din viata ei profesionala, fie ca vorbim despre viata ei intima, toate miscarile lui Britney sunt gestionate de catre parintii ei. Acestia au obtinut inclusiv dreptul de a pastra in propriile lor conturi toate castigurile starletei. Chiar si iubitul ei de acum, managerul Jason Trawick, i-a fost ales si aprobat de catre parinti. Ea nu se poate indragosti de oricine, nu are dreptul sa-si aleaga barbatul cu care sa mearga in fata altarului, nu poate nici macar sa socializeze cu oricine (tatal ei decide cand si cu cine are voie).

Interdictiile prevazute in decizia judecatoareasca obtinuta in instanta, asa numita "conservatorship", e aceeasi care se da in cazul persoanelor in varsta, care sufera de dementa sau care au suferit un traumatism la creier.
Daca, initial, aceasta decizie a fost temporara, parintii cantaretei au convins un judecator sa o prelungeasca pe termen nedeterminat. In 2008, Britney o luase complet razna, problemele legate de droguri si alcool au aruncat-o intr-un hau din care cu greu mai poate iesi. Astazi, ea este capabila sa sustina concerte, sa castige sume uriase de bani, dar, potrivit declaratiilor propriilor ei parinti, este "incapabila mental" sa se prezinte in fata unui judecator si sa vorbeasca despre ea.

Numai anul trecut Brit a castigat din vanzarile ultimului ei album, care a urcat direct in pozitiile fruntase in topurile Billboard din America, 30 de milioane de dolari, bani care se duc direct in conturile parintilor ei. Starul beneficiaza doar de o alocatie lunara, pentru orice cheltuiala suplimentara, Britney avand nevoie de permisiunea acestora.

Chiar daca parintii vedetei pop sustin ca fiica lor este bine, la concertele din Marea Britanie, Brit pare fara vlaga, face playback mai des decat canta live, nu mai danseaza cu aceeasi bucurie si energie. "E ca un animal rar, expus in cusca multimilor sa-l vada", scrie dailymail.co.uk. O masina de facut bani pentru parintii ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu