joi, 27 octombrie 2011

Jason Alexander din ,,Seinfeld'' - consilier al preşedintelui Israelului

Actorul a avut o întâlnire cu preşedintele israelian, Shimon Peres, pentru a discuta modalităţile prin care discuţiile despre pace între naţiunea sa şi palestinieni pot avansa.

"Ai putea să ne dai un sfat?", l-a întrebat preşedintele israelian pe George din "Seinfeld". Reacţia actorului a fost în primă fază una de uluire, iar apoi a izbucnit în râs, pentru că un sfat pentru situaţia politică atât de complexă dintre israelieni şi palestinieni este foarte de greu de dat.

Jason Alexander a fost invitat în casa liderului israelian, la Ierusalim, ca reprezentant al organizaţiei "One Voice", care militează pentru impulsionarea procesului de pace din Orientul Mijlociu.

"Cel mai bun sfat este să nu renunţaţi", a fost până la urmă îndemnul dat de vedeta din "Seinfeld", care a mai spus că, deşi a fost şi multă dezamăgire, "există oameni minunaţi care lucrează în interiorul celor două comunităţi, iar dorinţa organizaţiei One Point  este de a se face auzită vocea celor care se află de o parte şi de alta a acestei probleme şi de a-i angaja în procesul de pace".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu